MBT KISUMU

Joya, jalkineet ovat jo vuosia olleet täydellisiä ja ylivertaisia jalkineita työhön ja vapaa-aikaan.

Maailman pehmein jalkine aktivoi ja vahvistaa jalan lihasten toimintaa sekä ohjaa parempaa lantion ja alaselän välistä ryhtiä. Joya ei myöskään passivoi mitään kävelyn vaiheita kuten vanhat keinupohjajalkineet. Viidestä kerroksesta valmistettu pohja kestää käytössä pitkään ja pehmenee parhaimmilleen muutaman kuukauden käytön jälkeen.

 <img class=”wp-image-1721 alignnone” src=”https://www.fysiomyynti.fi/wp-content/uploads

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

MBT KISUMU ORIGINAL

Päivitämme tuotteita, muutamia huipputuotteita poistohinnalla rajoitetun ajan.

Ei vaihto eikä palautusoikeutta, varmista kokosi ennen tilausta.

 

  • MBT Origina Masai jalkine
  • Parantaa kehon asentoa
  • Vahvistaa lihaksia
  • Lievittää polviin, jalkoihin ja selkään kohdistuvaa painetta
  • Lisää jalkojen verenkiertoa
  • Vähentää varvastyöntöä ja varpaiden niveliin kohdistuvaa liikettä ( Kulumat, reuma)
  • Normaali koko
  • Ilmava kenkä
  • Kolme säädetrtävää remmiä

Suosittu Kisumu Classic on MBT:n valikoimassa oleva myyntimenestys, joka sopii hyvin käytettäväksi sekä vapaa-ajalle että töihin.

Kovalla lattialla seisominen passivoi kehoa ja vaihtelun puute heikentää lihasten toimintaa. MBT-kengät on suunniteltu jäljittelemään hellävaraista luonnollista askelta pehmeillä ja vaihtelevilla pinnoilla, jotka aktivoivat koko kehon.

Ainutlaatuinen pyöreä pohjarakenne antaa luonnollisen asennon, lisää lihasten toimintaa ja lievittää polviin, jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Syvät vakauttavat kehon lihakset viedään heti työhön ja keho vahvistuu sisäpuolelta ulospäin. Tällä yksinkertaisella tavalla vältetään passiivisempi vartalon asento, johon säännöllinen kenkien käyttö usein johtaa.

Kun aloitat MBT:n käytön, Kuka voi käyttää MBT:tä?
Lähes kaikki voivat käyttää MBT:tä. Kengä tsopivat hyvin diabeetikoille. Jos kärsit tuntemattomasta vaivasta jaloissasi, emme suosittele kenkiä. Jos sinulla on aktiivisia murtumia jaloissa, sinun on tiedettävä, että ne ovat parantuneet käyttääksesi MBT-kenkiä. Jos jalkasi tulee kipeiksi – älä käytä MBT-kenkiä.
Alussa ei ole harvinaista kokea harjoittelun aikana jännitystä jaloissa, reisissä, selässä ja vatsalihaksissa. Se on merkki siitä, että kehon syvät lihakset aktivoituvat. Siksi on helpointa aluksi käyttää kenkiä vain 20-30 minuuttia kerrallaan, jonka jälkeen päivittäinen käyttö voi lisääntyä vähitellen. Asteittaisen käyttöönoton jälkeen joka voi kestää jopa 14 päivää, voit käyttää MBT:tä koko päivän, seitsemän päivää viikossa. Lisääntynyt lihasaktiviteetti johtaa myös lisääntyneeseen verenkiertoon, mikä saa sinut hikoilemaan enemmän kuin tavallisesti. Tämä yleensä katoaa jonkin ajan kuluttua käytön aloittamisen jälkeen.

Hoito-ohjeet
Älä pese MBT:tä pesukoneessa. Puhdista ne käsin kostealla liinalla ja laimennetulla saippuavedellä.

Materiaalit:
Yläosa: Kestävää nupukkinahkaa
Jalkapeti: Mikrokuitua
Pohja: Neopreeniä
Pohjan rakenne: Dynamic

Pidä huolta jaloistasi ja täydennä tilaustasi näillä:

Suosituimpia tuotteitamme:

Terveydenhoito
Vanhuksille
× Voimmeko auttaa?