OTZ Espadrille – BlueNights

59,90 

OTZ ESPADRILLE – 2021-22 MALLISTO

LOPUT OTZIT ULOSHEITTOHINNOIN!

PIKATOIMITUS 1-2 ARKIPÄIVÄÄ, TUOTTEELLA EI VAIHTO EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA

 • BlueNights 36-45
 • Unisex
 • konepestävä
 • CorkCushion muotoutuva ja irroitettava korkkipohjallinen
 • Työ- ja vapaa-aika
 • Trendikäs ja huippu mukava

Näin tilaat oikean kokoiset OTZSHOES Espadrille – pellavajalkineet

Kengän koko on ilmoitettu eurokoossa, jonka viereen olemme ilmoittaneet myös senttikoon. Mittaa jalkasi vaikka A4-paperille kantapää seinää vasten ja merkitse kynällä paperille isovarpaan kärki. Mittaa sitten tuo saamasi mitta kantapäästä varpaan kärkeen.

Jos mittauksesi tulos on vaikkapa 26.6 cm niin ota koko 41 (26,3 cm), eli valitse jalkaasi napakasti istuva kenkä. OTZSHOES-espadrillat ovat ns. size-to-fit -jalkineita eli ota mahdollisimman sopiva koko, jotta kantapää pysyy tukevasti kengässä. Pellava antaa sopivasti joustoa ja kengän pohjallinen muotoutuu muutamassa päivässä tukemaan jalkasi muotoa.

OTZ mitat
35 (22,3 cm)
36 (23,0 cm)
37 (23,7 cm)
38 (24,3 cm)
39 (25,0 cm)
40 (25,7 cm)
41 (26,3 cm)
42 (27,0 cm)

43 ( 27.7 cm)

44 (28.3 cm)

45 (29.0 cm)

JALAN KOON MITTAAMINEN

 • Aseta paperi lattialle aivan seinään kiinni
 • Aseta jalka paperin päälle niin että kantapää on kiinni seinässä
 • Piirrä paperille viiva isovarpaan pään kohdalle (jalan pisimpään kohtaan)

MITTAA KOKO

 • Mittaa jalkasi pituus paperin reunasta piirtämääsi viivaan
  • Espadrillet: Jos jalkasi pituus on 24 cm valitse koko 37 ( 23,7 cm). Kengän tulee olla napakka

SOPIVAN KOKOINEN KENKÃ ON NAPAKKA

 • Pohjallisen tulee olla jalkasi kanssa samankokoinen.
 • Kantapään tulee asettua aivan pohjallisen takaosaan, jotta kaari tukee jalkaasi parhaalla mahdollisella tavalla taaten mukavuuden.

Jalkineiden sisäänajo

OTZSHOES-jalkineiden suunnittelussa on haettu mukavuutta ja orgaanista muotoilua. Kengät voivat tuntua aluksi tiukoilta. Sisäänajon aikana korkkipohjallinen tiivistyy vähitellen jalkasi muotoon. Myös pellavasta tai mokasta valmistettu päällinen venyy jalkojen ääriviivojen mukaan. Mitä enemmän käytät kenkiä sitä mukavammaksi ne muuttuvat!

OTZSHOES – eettinen valinta

Moni jo tietääkin OTZSHOES-jalkineiden tuntuvan ja näyttävän hyviltä, mutta voimme ylpeinä kertoa, että ne ovat myös eettisesti kestävä valinta. Panostamme materiaalien ekologisuuteen. Käytämme kengissämme luonnonmukaisia materiaaleja, kuten pellavaa, villaa, korkkia ja nahkaa, joita hankimme ympäristötietoisilta tuottajilta. Tehtaallamme on kansainvälisten standardien mukaiset ympäristö-, laadunhallinta- ja työturvallisuussertifikaatit. Panostamme kierrätykseen ja pyrimme minimoimaan hävikin tuotantoketjun kaikissa vaiheissa.

Käytämme huippulaadukkaita nahkatyyppejä nupukista ja mokasta lähtien. Kengissä käytettävä nahka on peräisin lihantuotantoon käytetyistä elämistä, joten ainuttakaan eläintä ei ole teurastettu pelkästään nahan vuoksi. Aito nahka on ekologinen vaihtoehto kestävyytensä ja pitkäikäisyytensä ansiosta.

Nahkatehtaamme on saanut kiitettävän arvosanan ympäristöasioihin keskittyvän Leather Working Groupin arvioinnissa. Tuotannossa kiinnitetään kierrätyksen lisäksi huomiota muun muassa vedenkulutuksen minimointiin, uusiutuvan energian käyttöön ja fossiilisten polttoaineiden välttämiseen. Pyrkimyksenä on hiilijalanjäljen pitäminen mahdollisimman pienenä koko tuotantoketjun ajan.

Olemme vastuullinen toimija, jonka ideologiassa eettisillä arvoilla on tärkeä asema. Haluamme jalkojesi nauttivan erinomaisista kengistä, joiden alkuperä on moraalisesti kestävä. Juuri sitä on OTZSHOES – eettinen valinta.

Pidä huolta jaloistasi ja täydennä tilaustasi näillä:

Suosituimpia tuotteitamme:

Vanhuksille
Diabeetikoille
Translate »
×