Joya Amalfi II – Black Snake – Unisex työsandaalit

Joya Amalfi II työsandaalit on maailman pehmein jalkine. Laadukas työjalkine aktivoi hyvää ryhtiä, sekä vähentää jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta mm. seisomatyössä. Työkengät hoitoalalle, keittiöön, seisomatyöhön.

139,00 

Joya Amalfi II unisex työsandaalit tuo iloa käyttäjän jaloille myös raskaisiin päiviin.

Joya Amalfi II työsandaalit on parhaat työkengät hoitoalalla, sen pehmeys toimii erityisesti kun käyttäjällä on niveliin tai jalkapohjaan paikallistuvia ongelmia. Nivelreuma, kulumat, selkäkivut sekä tietysti jalkapohjan ongelmat, kuten plantaarifaskiitti, Mortonin Syndrooma ja kantaluupiikki ovat asioita, jotka usein vaativat maailman pehmeimmän jalkineen.

Laadukkaat ergonomiset sandaalit vähentää jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta mm. seisomatyössä. Aktivoi ja vahvistaa lihasten toimintaa sekä ohjaa parempaan ryhtiin. Käytetään usein kun käyttäjällä mm: plantaari faskiitti, kantaluupiikki, Nivelreuma, kulumia tai kipu/ tai muita ongelmia selän suhteen.

Lue lisää: Plantaarifaskiitin ehkäisy

Joya Amalfi II työjalkineen ominaisuudet:

 • Erittäin helppo pitää puhtaana pintamateriaalin ansiosta
 • Täydellinen hoitoon ja hoivaan
 • Kolmella säädettävällä remmillä jalkine istuu lähes jalkaan kuin jalkaan
 • Pohjamateriaali tukee jalan pitkittäis – ja poikittaisholvirakenteita, paino jakautuu tasaisesti
 • Erittäin toimiva plantaarifaskiittiongelmissa
 • Kävellessä jalkine aktivoi hyvää ryhtiä, vahvistaen kehomme tärkeitä takaosien lihaksia
 • Jalkine ei ole epävakaa tai passivoi kävelyn vaiheita kuten vanhat ns. ”masaijalkineet”

Todella suuri harppaus ns. keinupohjaisten jalkineiden toimivuudessa sveitsiläisten Mullerin perheen ansiosta. Luonnolliset jalassa ja mukavat käyttää. Jalkineen pehmeydestä on suuri apu monelle, joka potee akuuttia kipua tuki- ja liikuntaelinongelmasta johtuen. Pohjan rakenne vähentää jalkapohjan ärsytystä ja nivelkuormitusta erityisesti kovalla alustalla. Monesti alaraajakivut ovat lamauttavia ja kroonistuessaan passivoivat asiakasta. Liikkumisen mahdollistavat jalkineet ovat suuri etu. Joya jalkineet mahdollistavat normaalin kävelyrytmin tehostaen samalla takaosan lihasten käyttöä. Joya jalkineet sopivat päivittäiseen käyttöön. Useimmat liikkujat hyötyvät eniten vaihtelevista jalkinemalleista, jolloin keho saa mahdollisimman monipuolista ärsykettä ja aktivointia.

Fysioterapeutti Paula Hämäläinen / Fysioterapia Funfysio Oy

Kävellessä Joya terveyssandaalit aktivoivat lihaksia tehokkaasti ja vahvistavat lihasten toimintaa ylläpitämään parempaa ryhtiä. Kehon takaosien lihakset kuten pohkeet, takareidet pakarat ja selkälihakset työskentelevät oikealla tavalla ja tehokkaammin. Seisoessa ja kävellessä niveliin kohdistuva nivelpaine on alhaisempi.

Erittäin nautinnolliset työsandaalit seisomatyöhön tai jos sinulla on ongelmia selän, lonkan, polvien tai nilkan kanssa. Kaikki jalkineen remmit ovat helposti säädettäviä ja toimivat käytössä pikalukolla. Säädettävät remmit mahdollistavat jalkineen istuvuuden myös ongelmatilanteissa, kuten vaivasenluuongelmissa.

Täydellinen työjalkine sisäkäyttöön tai lämpimiin olosuhteisiin ulkokäyttöön

Joya Amalfi II lisätiedot:

 • Synteettinen, puhdistettava nahka, hengittävä
 • Sisäpohja: 3 kertainen hengittävä rakenne jalkapohjan alle
 • Keskimmäinen pohjarakenne: Antibakteerinen viilentävä keskipohja
 • Pohjan toiminta: Aktiivinen ilmapumppaus astuessa

Joya Kokotaulukko

Jos miettii kahden välillä niin kannattaa valita isompi. Jalkaterän pituus taulukossa senttimetreinä. Joyan umpijalkineet (IQ SR) yksi koko isompi kuin normaalisti.

KokoJalkaterä
3622
36 2/322.5
37 1/323
3823.5
38 2/324
39 1/324.5
4025
40 2/325.5
41 1/326
4226.5
42 2/327
43 1/327.5
4428
44 2/328.5
45 1/329
4629.5
46 2/330
47 1/330.5
4831
48 2/331.5
49 1/332

Pidä huolta jaloistasi ja täydennä tilaustasi näillä:

Suosituimpia tuotteitamme:

Terveydenhoito
Vanhuksille
Diabeetikoille
×