Screenshot 2

Kokemuksia paljasjalkakengistä

Buhir Marekowic otti testiin meidän Merrell Vapor Glove paljasjalkakengät, lue alta kokemuksia paljasjalkakengistä ja niiden hyödyistä!

276965412 1040506033220174 2551583127873477653 n

Sain testiin Merrellin Vapor Glove 4 paljasjalkakengät. En ollut koskaan aikaisemmin tämän genren jalkineita kokeillut, ja nyt näitä sitten koeajettu viikon verran:

Erittäin positiivinen yllätys. Kengät jalassa tuntuma alustaan on ”kuin paljan jaloin”, eli pinnan muodot tuntuu selkeästi jalkapohjassa. Ei kuitenkaan sillä klassisen inhottavalla ja pistelevällä tavalla, vaan juuri siltä, että tietää minkä päällä liikkuu.

Kokeilin jopa tarkoituksella astua kaikenlaisten terävien esteiden päälle, joita lenkeillä tuli vastaan. Ei ongelmia. Ehkä pitäisi ripotella vielä Legopalikat olohuoneen lattialle ja kostaa myös niille.

Viimeksi olen nauttinut metsässä tai pihatiellä paljain jaloin juoksemisesta joskus skidinä kesälomalla, ja heti perään elokuussa 2022.

Parasta kengissä oli kuitenkin niiden luoma ”käyttöasento”. Kun pohjaa ei ole tuettu, on kävely/juoksuasento luonnollinen. Liikkuminen tuntui sulavalta, ei peruslenkkareiden kanssa lenkkeilystä tutulta puurtamiselta. Ja asento muuttuu pikkuhiljaa pysyvämminkin ryhdikkäämmäksi ja luontevaksi, kun näitä käyttää.

Eli vahva suositus, jäävät säännölliseen käyttöön. Plussaa myös siitä, että nämä voi pestä vaikka pesukoneessa ja kuivuvat nopeasti.

Buhir Marekowic / Lainaus Instagramista @ruhtinas520
Translate »
×