128444 c98de5a3b650bb8f1a5b837abc38898a 1

OTZSHOES – eettinen valinta

Moni jo tietääkin OTZSHOES-jalkineiden tuntuvan ja näyttävän hyviltä, mutta voimme ylpeinä kertoa, että ne ovat myös eettisesti kestävä valinta. Panostamme materiaalien ekologisuuteen. Käytämme kengissämme luonnonmukaisia materiaaleja, kuten pellavaa, villaa, korkkia ja nahkaa, joita hankimme ympäristötietoisilta tuottajilta. Tehtaallamme on kansainvälisten standardien mukaiset ympäristö-, laadunhallinta- ja työturvallisuussertifikaatit. Panostamme kierrätykseen ja pyrimme minimoimaan hävikin tuotantoketjun kaikissa vaiheissa.

Käytämme huippulaadukkaita nahkatyyppejä nupukista ja mokasta lähtien. Kengissä käytettävä nahka on peräisin lihantuotantoon käytetyistä elämistä, joten ainuttakaan eläintä ei ole teurastettu pelkästään nahan vuoksi. Aito nahka on ekologinen vaihtoehto kestävyytensä ja pitkäikäisyytensä ansiosta.

Nahkatehtaamme on saanut kiitettävän arvosanan ympäristöasioihin keskittyvän Leather Working Groupin arvioinnissa. Tuotannossa kiinnitetään kierrätyksen lisäksi huomiota muun muassa vedenkulutuksen minimointiin, uusiutuvan energian käyttöön ja fossiilisten polttoaineiden välttämiseen. Pyrkimyksenä on hiilijalanjäljen pitäminen mahdollisimman pienenä koko tuotantoketjun ajan.

Olemme vastuullinen toimija, jonka ideologiassa eettisillä arvoilla on tärkeä asema. Haluamme jalkojesi nauttivan erinomaisista kengistä, joiden alkuperä on moraalisesti kestävä. Juuri sitä on OTZSHOES – eettinen valinta.

59,90 
Translate »
×