43415396 1718449868278167 5781368065971191808 n

5 vinkkiä työjalkineiden valintaan

Työjalkineiden valinta on tärkeää kun teet pitkää vuoroa hoitotyössä, keittiössä, toimistotyössä tai muussa seisomatyössä. Tässä on 5 vinkkiä parhaiden työjalkineiden valintaan.

1. Käyttäjän jalkaterien rakenne ja sen vaateet

Työkenkien malli, lestin leveys, sekä pituusmitta on oltava käyttäjälle sopiva, jotta työjalkineilla jaksaa kulkea koko päivän ja jalat säilyvät terveinä.

2. Käytä useita erilaisia jalkineita

Suositus olisi käyttää 3-5 paria erilaisia työjalkineita päivän aikana. Työjalkineiden vaihtaminen kesken päivän saa jaloille vaihtelua, lihaksisto saa vaihtelua ja kenkien käyttöikä myös pitenee.

3. Kenkien päällysmateriaali

Parhaat työjalkineet on tehty materiaaleista, jotka ovat mukavia käytössä sekä työturvallisia. Jos käytät suljettuja kenkiä, kiinnitä huomiota pintamateriaaliin. Rei’itetyt materiaalit hengittää paremmin.

4. Pohjan materiaali

Työjalkineiden pohjan materiaali on työturvallisuuden, sekä ergonomisuuden kannalta tärkeää. Kun työhön kuuluu runsaasti kävelyä, on kengän pohjan rakenteen olla selkää ja niveliä tukeva. Liukuestepohja on myös turvallisuuden kannalta tärkeä tekijä.

5. Panosta laadukkaisiin jalkineisiin

Kun panostat työjalkineiden laatuun, saat pitkäikäiset työkengät ja pidät huolta omasta terveydestäsi, sekä työkyvystäsi. Meidän Fysioterapeuttimme suosittelevat hoitoalalle ja seisomatyöhön esimerkiksi Joya työjalkineita.

Terveydenhoito

Työjalkineet

Joya Komodo – musta

164,90 
Translate »
×