Merrell Vapor Glove 3 ECO – Paljasjalkakengät hoitoalalle

Laadukkaat paljasjalkakengät hoitoalalle ja vapaa-aikaan. Paljasjalkakengät aktivoivat jalkojen lihaksistoa, sekä vähentävät jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta.

84,90 

Puhtaimmat paljasjalkakengät hoitoalalle ja vapaa-aikaan

Aidot paljasjalkakengät mukailevat tarkasti terveen jalkaterämme toimintaa ja muotoa. Kapeahko, hieman pyöreä kantapää aktivoi nilkkaa tukevia lihaksia luonnollisesti. Jalan terveitä holvirakenteita seuraavat muodot pehmentävät askelta myös kovalla alustalla ja antavat askeleelle normaalin kevyen käynnin.

Kun jalkineen pohja on korottamaton eli päkiä ja kantapää ovat samalla korkeudella (0 drop) ojentuu jalkamme normaaliin pituuteen joka askeleella. Tämä vaikuttaa suoraan siihen että alaselkämme on oikeassa ja nimenomaan luonnollisessa asennossa.

Huolimatta oman jalkamme tilanteesta (korkea jalkaholvi, madaltunut jalkaholvi, vaivaseenluu- ongelmat) laadukkaan barefootin tulee aktivoida meidän jalkamme luonnolista tervettä toimintaa. Jos jalkineen pohja on täysin suora (lättäpohja) johtaa se lisääntyviin ongelmiin etenkin käytettäessä jalkinetta kovalla joustamattomalla alustalla.

Laadukkaat paljasjalkakengät vähentävät jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta seisomatyössä ja ovat loistava apu mm. plantaarifaskiitin ehkäisyssä. Paljasjalkakengät aktivoivat ja vahvistavat lihasten toimintaa sekä ohjaavat parempaan ryhtiin. Käytetään usein kun käyttäjällä mm: plantaarifaskiitti, kantaluupiikki, Nivelreuma, kulumia tai kipu/ tai muita ongelmia selän suhteen.

Lue lisää: Plantaarifaskiitin ehkäisy

Merrell Vapor Glove 3 Eco jalkineen ominaisuudet:

  • Konepestävä 30 astetta
  • Täydellinen työjalkine sisätiloihin mutta myös kotioloihin
  • Pitävä pohja mahdollistaa turvallisen liikkumisen vaikka pinnoilla olisi märkää
  • Erittäin toimiva plantaarifaskiittiongelmissa
  • Kävellessä jalkine aktivoi hyvää ryhtiä ja mahdollistaa kehon oikean luonnollisen asennon
  • Sosiaali ja terveysalan suosituimpia työjalkineita
  • Antibakteerinen sisäpohja

Täydellinen työjalkine sisäkäyttöön tai lämpimiin olosuhteisiin ulkokäyttöön

Lisätiedot
Tekstiili: puuvilla
Sisäpohja: antibakteerinen
Ulkopohja: Vibram TC5 4 mm

paljasjalkakengät hoitoalalle

Pidä huolta jaloistasi ja täydennä tilaustasi näillä:

Suosituimpia tuotteitamme:

Terveydenhoito
Vanhuksille
×